Sugeng Rawuh ing XINTELI

kita nyedhiyakake rega & layanan paling apik.

Napa PILIH KAMI

  • Our products have good quality and credit to let us can set up many branch offices and distributors in our country.

    Kaluwihan

    Produk duwe kualitas apik lan kredit supaya bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kasebut.

  • Best price and service will be provided.After-sales guaranteed.

    Layanan

    Rega lan layanan paling apik bakal diwenehake. Sawise didol.

  • We persist in qualities of products and control strictly the producing processes, committed to the manufacture of all types.

    Teknologi

    Kita tetep kuwalitas ing produk lan ngontrol proses pamrograman kanthi setya kanggo nggawe kabeh jinis.

Kondhang

Produk kita

Hebei Xinteli didegaké ing wulan September 2008, lan dadi eksportir paling dhuwur ing Hebei kanggo produk logam sing diekspor ing saindenging jagad.

sopo awake dhewe

Hebei Xinteli minangka perusahaan enom sing khusus ngimpor lan ngekspor, lan asale saka reformasi struktural perusahaan dagang manca negara duweke negara lawas. Hebei Xinteli didegaké ing wulan September 2008, lan dadi eksportir paling dhuwur ing Provinsi Hebei kanggo Logam lan Mineral. Rentang produk Hebei Xinteli yaiku bolong kawat (bolong kawat heksagonal, bolong kawat las), pagar logam (pagar lapangan, pagar holland), produk kebon, produk besi lan produk perangkat keras.

  • exbition (1)
  • exbition (2)
  • exbition (3)
  • exbition (4)
  • exbition (5)
  • exbition (6)