Pameran penting banget kanggo perusahaan kita

Pameran penting banget kanggo perusahaan kita. Kita melu pameran meh saben taun. Iki minangka pameran sing kita gabung.
Kita ing Batimat ing 4 ~ 8, Nov, 2019

BATIMAT, pameran arsitektur biennial ing Paris, Prancis, diatur dening The Reed Exhibitions Group, sing sukses nganakake 30 pameran wiwit taun 1959.
Ing wektu sing padha, Interclima + Elec, pameran Internasional babagan Pemanasan, kulkas, AC, listrik Energi Anyar lan Rumah Tangga, lan Ideo Bain, pameran Internasional Plumbing and Sanitation ing Paris, Prancis, nggabungake kabeh industri arsitektur lan digawe acara arsitektur paling gedhe ing donya sekaligus.
Minangka platform unik, Batimat nampilake macem-macem bahan, peralatan, teknologi alat, solusi lan layanan. Kabeh industri bisa nyukupi kabutuhan ing Batimat.

Pameran kasebut nyedhiyakake kesempatan khusus kanggo para peserta pameran kanggo ngubungi pelanggan, golek calon pelanggan, nampilake keahliane lan nyorot prestasine sing inovatif
BATIMAT yakuwi kanggo nyukupi kebutuhan industri konstruksi lan konstruksi ing lingkungan ekonomi sing angel kanthi kategori bilik anyar. Tujuane kanggo nggawa luwih akeh pengunjung menyang pameran, perusahaan gedhe utawa cilik, perusahaan wiwitan utawa bisnis kulawarga, lan ngrangsang pangembangan bisnis. Acara global iki nggawa kesempatan bisnis anyar menyang macem-macem industri ing Prancis lan ing saindenging jagad, kanggo ngatasi operasi sing beda-beda lan strategi pemasaran saka macem-macem perusahaan.

Daya tarik sing kuat: Pameran arsitektur Paris, BATIMAT uga nyedhiyakake metode tampilan anyar: kanggo para pembeli VIP lan / utawa para penonton minangka target, kanthi investasi minimal, solusi umum, narik luwih akeh pelanggan lan / utawa calon pelanggan menyang pamirsa, nampilake solusi ekonomi lan efektif kanggo nambah visibilitas produk, ngatasi krisis ekonomi uga solusi kanggo ngrangsang pertumbuhan ekonomi, luwih akeh peluang dagang.

Ing pameran iki, kita ketemu kanca lawas lan nggawe kanca anyar. Kita nggawa produk berkualitas tinggi kanggo ditampilake. Lan umume produk disambut ing pameran iki. Muga-muga ketemu sampeyan ing pameran sabanjure.


Wektu kiriman: Nov-18-2020