Kawruh bolong gandheng

Bolong kawat gandheng dilas nganggo kawat wesi, kawat baja karbon. Bolongan bolong iku kothak. Perawatan permukaan bisa dilapisi listrik, dicelup panas lan dilapisi pvc. Anti karat paling apik yaiku pvc dilapisi jaring kawat sing dilas. Miturut bentuk bolong kawat gandheng, bisa dipérang dadi gulungan bolong gandheng gandheng lan panel bolong gandheng.

Bolong kawat las akeh digunakake ing industri, pertanian, berkembang biak, konstruksi, transportasi, pertambangan lan aspek liyane. Kayadene kandhungan mesin, kandhang kewan, pager kembang lan kayu, penjaga jendhela, pager passageways, kandhang unggas, kranjang endhog lan kranjang panganan ing omah lan kantor, kranjang kertas lan dekorasi

Contone, bolong kawat las dilapisi PVC umume digunakake ing rak supermarket, dekorasi njero ruangan lan ruangan, peternakan unggas, kembang lan pager wit, ruangan sing digunakake kanggo villa, isolasi pagar area perumahan, kanthi warna sing cerah, apik banget, anti karat, apa ora luntur, kaluwihan tahan ultraviolet, warna opsional: ijo peteng, biru suket, ireng, abang, kuning lan warna liyane.

Kualitas bolong las listrik utamane ditemtokake dening diameter kawat, dimensi njaba lan kepriye kencengipun welding.
1. Syarat kanggo sendi solder:
Kaping pisanan, papan pengelasan kudu kukuh, ora bisa ngelas virtual, fenomena las bocor. Titik las ora bolong las listrik sing kuwat, kaya besi besi umum. Dadi, apa jinis welding, sing wis mumpuni? Contone, kanggo loro bolong las listrik 3mm, total superposisi kawat dobel yaiku 6mm. Sawise welding, dhuwur superposisi titik las kawat dobel kudu antara 4-5mm. Titik pengelasan las cethek banget ora kenceng, papan las bolong pendukung bolong sing jero banget, gampang rusak.
2. Kontrol kesalahan diameter kawat:
Kesalahan diameter kawat standar ana ing ± 0,05mm. Nalika tuku bolong gandheng, aja mung regane regane regane murah, nanging gumantung karo bobote saben potongan. Formula pitungan bobot bisa digunakake kanggo nemtokake manawa kesalahan diameter kawat ana ing kisaran sing cukup.
3. Kesalahan ukuran layar sing cukup:
Saiki produksi bolong yaiku las mesin otomatis sing gedhe, kesalahane wis sithik banget. Amarga tabrakan logam sajrone welding, bakal ana ekspansi termal lan kontraksi adhem, lan penyimpangan sing cukup mesthi bakal ana. Umume, kesalahan diagonal ana ing plus utawa minus 5mm, lan kesalahan dimensi ana ing plus utawa minus 2mm.


Wektu kiriman: Nov-18-2020