Apa bolong kawat heksagonal

Jala kawat heksagonal minangka salah sawijining bolong kawat kanthi bolongan heksagonal. Jaring kawat heksagonal iki ditenun nganggo kawat besi, kawat baja karbon rendah utawa kawat stainless steel. Pengobatan lumahing bisa digawe galvanis listrik (uga diarani galvanis kadhemen), galvanis dicelupake panas lan dilapisi pvc. Yen sampeyan milih galvanis dicelup panas, ana rong gaya: siji dicelup galvanis sadurunge ditenun, sing liyane dicelup galvanis sawise nenun.
Perlindhungan PVC bakal ningkatake umur nggunakake bolong kawat. Lan liwat pilihan warna sing beda, bisa digabung karo lingkungan alam sekitar.

Bolong kawat heksagonal bisa dipérang dadi bolong kawat heksagonal ringan lan bolong kawat heksagonal abot. Jaring kawat heksagonal ringan uga dikenal minangka kandhang pitik, bolong kawat heksagonal abot uga dikenal minangka jaring kandhang watu.
Mula, bolong kawat heksagonal galvanis nggunakake diameter kawat 0,3mm nganti 2.0mm; jaring hexagonal plastik dilapisi pvc nggunakake diameter kawat kanggo 0,8mm nganti2.6mm kawat logam pvc. Dipasang dadi bentuk bolongan heksagonal, pinggiran njaba garis bisa didadekake sepihak lan bilateral.

Umume digunakake ing industri, konstruksi lan pertanian. Uga digunakake minangka pager. Kaya kandhang unggas, perlindungan kewan. Yen sampeyan pengin nggunakake bolong kawat heksagonal minangka dekorasi natal, iku pilihan sing apik. Nanging, sampeyan bisa milih miturut syarat sampeyan

Watake:
1. Gampang digunakake
2. Kemampuan sing kuat kanggo nolak resistensi korosi karusakan alam lan resistensi efek cuaca sing ora apik.
3. Bisa nahan macem-macem deformasi, nanging isih ora ambruk.
4. Yayasan proses sing apik njamin keseragaman ketebalan lapisan lan tahan karat sing luwih kuat.
5. Ngirit biaya transportasi. Bisa dicilikake menyang gulungan cilik lan dibungkus karo kertas tahan lembab, butuh papan sithik.
6. Bolongan bolong sing apik lan standar .Bukaan bolong bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.
Aplikasi:
1. Tembok bangunan sing dipasang, insulasi panas
2. Perlindhungan perumahan, perlindungan lanskap
3. Perlindhungan daging
4. Nglindhungi lan ndhukung seawall, lereng bukit, dalan lan jembatan.


Wektu kiriman: Nov-18-2020