Jaring kawat heksagonal dilapisi PVC

Katrangan singkat:

Tipe Produk: Bolong kawat hexagonal dilapisi Pvc
Bahan: Kawat wesi sing dilapisi plastik, kawat wesi karbon kurang
Perawatan lumahing: Dilapisi PVC


Detail Produk

Tag Produk

Pvc nutupi kawat heksagonal uga dikenal minangka jaring chinken. Jaring kawat heksagonal dilapisi Pvc digawe saka kawat baja karbon rendah. Kanthi corak lurus, pamulihan corak balik. Pvc nutupi kawat heksagonal digunakake minangka jaring unggas. Lapisan pelindung PVC bakal banget nambah umur layanan jaringan, anti-ultraviolet, anti-penuaan lan pelapukan. Pilihan warna bisa nggawe ayu lingkungan sekitar. Biasane, warna sing populer yaiku ijo. Bolt kawat ayam lapisan PVC bisa nyegah unggas saka ciloko.

Bolong kawat heksagonal plastik minangka jinis layar, digunakake ing industri petrokimia, konstruksi, akuakultur lan sapanunggalane. Kayadene konstruksi tembok tetep, penguatan pelat beton lantai, pelestarian panas, isolasi panas; pipa pembungkus listrik, pelestarian panas ketel , antijamur, perlindungan papan perlindungan, perlindungan lanskap. Uga bisa digunakake kanggo ngunggahake pitik, bebek, terwelu lan pena kewan liyane.

Profil Perusahaan:
Tipe Bisnis: Perusahaan Pabrik & Dagang
Produk Utama: Wire Mesh, Pagar Logam
Taun Pendirian: 2008
Sertifikasi: TUV, ISO9000
Lokasi: Hebei, China (Daratan)

Rincian produk
Ukuran bolong: 1 '', 1/2 '', 5/8 '', 3/4 '', 2 ''
Pengukur Kawat: 0.9mm ~ 2.0mm
Dawane: 5m, 10m, 25m, 30m, lsp.
Jembar: 0,5m ~ 1,5m
Fitur: Tahan karat, tahan karat, tahan oksidasi, gampang dipasang.
Komentar: Ukuran liyane saka sing kasebut ing ndhuwur bisa uga digawe supaya dikonfirmasi sawise dikonfirmasi.

Aplikasi:
kandhang unggas, pagar kebon, taman dolanan bocah, dekorasi Natal.

Kauntungan produk:
Nggunakake umur panjang sing trep, umur perlindungan sing dhuwur, ngirit biaya transportasi, keluwesan sing apik.

Pengepakan & Pengiriman
Pelabuhan FOB: Tianjin
Wektu Utama: 15 ~ 30 dina
Paket: a. Ing gulung, dibungkus nganggo kertas bukti banyu utawa bungkus cilik
b. Ing palet
c. Cara pengepakan liyane bisa uga ditampa sawise konfirmasi
Pembayaran & pangiriman
Cara Pembayaran: T / T, Advance TT, Paypal Etc.

Kita fokus ing lapangan iki pirang-pirang taun lan akeh pengalaman ing wire mesh lan pagar logam. Kabeh produk digawe saka bahan berkualitas tinggi. Pabrik material ana ing cedhak pabrik. Sampel diwenehake lan pesenan nyoba cilik bisa ditampa sawise konfirmasi. Rega regane cukup. Kita pengin njaga kualitas kanggo saben klien saka saindenging jagad.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita