Babagan Kita

Hebei Xinteli minangka perusahaan enom khusus ngimpor lan ngekspor, lan asale saka reformasi struktural saka perusahaan dagang asing duweke negara lawas. Hebei Xinteli didegake ing wulan September 2008, lan dadi eksportir paling dhuwur ing Provinsi Hebei kanggo Logam lan Mineral . Produk kisaran Hebei Xinteli yaiku wire mesh (wire mesh heksagonal, wire wire mesh), pagar logam (pagar lapangan, pagar holland), produk kebon, produk besi lan produk perangkat keras. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi kayata baja karbon rendah. Xinteli bisa nyedhiyakake macem-macem perawatan lumahing beda. Galvanis, dilapisi PVC, galvanis karo dilapisi PVC. Barang kasebut bakal dicenthang sadurunge dikirim, supaya bisa menehi kualitas paling apik kanggo para klien.

Produk kita akeh digunakake ing pertanian protection perlindungan kewan 、 kebon lsp. Lingkup bisnis kita uga nyakup impor lan ekspor macem-macem jinis produk lan teknik. Kita mlaku menyang eksportir paling dhuwur ing Provinsi Hebei kanggo produk Logam & Taman.
Ing taun-taun pungkasan, Hebei Xinteli fokus ing riset lan pangembangan produk anyar. Kanthi operasi inovatif, sawetara produk wis saya gedhe. Jaringan penjualan uga saya kuat. Produk kita saiki wis sukses dipasarake ing pasar saindenging jagad, utamane ing Eropa 、 Amerika Serikat 、 Amerika Utara 、 Afrika-Etc. Bisnis Hebei Xinteli saiki lagi berkembang kanthi langkah-langkah tetep.
Hebei Xinteli duwe tim penangkap impian sing apik banget, kebak ambisi, vitalitas lan kreativitas. Kita percaya, kanthi upaya gabungan kabeh anggota, Hebei Xinteli mesthi bakal dadi perusahaan unggulan ing industri perdagangan asing Hebei.

Hebei Xinteli duwe tim penangkap impian sing apik banget, kebak ambisi, vitalitas lan kreativitas.

- Hebei Xinteli Co., Ltd.