Warta

  • Apa bolong kawat heksagonal

    Jala kawat heksagonal minangka salah sawijining bolong kawat kanthi bolongan heksagonal. Jaring kawat heksagonal iki ditenun nganggo kawat besi, kawat baja karbon rendah utawa kawat stainless steel. Pengobatan lumahing bisa dilapisi listrik (uga diarani galvanis kadhemen), dicelup galvanis lan dilapisi pvc. Yen sampeyan milih ...
    Waca liyane
  • Kawruh bolong gandheng

    Bolong kawat gandheng dilas nganggo kawat wesi, kawat baja karbon. Bolongan bolong iku kothak. Perawatan permukaan bisa dilapisi listrik, dicelup panas lan dilapisi pvc. Anti karat paling apik yaiku pvc dilapisi jaring kawat sing dilas. Miturut bentuk bolong kawat gandheng, bisa dipérang dadi bolong ...
    Waca liyane
  • Pameran penting banget kanggo perusahaan kita

    Pameran penting banget kanggo perusahaan kita. Kita melu pameran meh saben taun. Iki minangka pameran sing kita gabung. Kita ing Batimat ing 4 ~ 8, Nov, 2019 BATIMAT, pameran arsitektur dwitahunan ing Paris, Prancis, diatur dening The Reed Exhibitions Group, sing wis sukses nganakake 30 ...
    Waca liyane