Pager lapangan anyaman sing dirajut

Katrangan singkat:

Jeneng: Pagar lapangan / Pagar pertanian
Bahan: Kawat baja karbon rendah berkualitas tinggi
Perawatan permukaan: Panas dicelup galvanis


Detail Produk

Tag Produk

Pagar lapangan digawe saka kawat galvanis karbon sithik, kanthi kateguhan sing kuat lan kekuatan sing dhuwur, cocog kanggo sapi, wedhus lan situs peternakan liyane. Iki minangka pager tahan kewan liar sing efektif lan ekonomis. Iki bisa digunakake minangka alangi ing pinggir dalan kanggo nglindhungi kewan utawa pager ing lahan pertanian. Pagar lapangan yaiku struktur sing Sederhana, bobot entheng, konstruksi sing gampang. Lumahing panas-tahan galvanis, tahan karat lan tahan korosi, umur panjang ing njobo

Detail Produk :
Diameter Kawat: 2.0mm
Mbukak Mesh: 10cm, 15cm, 20cm lsp.
Dhuwur: 0.8m, 0.9m, 1.2m, 1.5m lsp.
Dawane: 50m, 100m

Fitur:
1 kekuatan dhuwur lan kekuatan tarik gedhe, bisa tahan pengaruh sapi, jaran, wedhus lan ternak liyane. Aman lan dipercaya
2. Kawat baja jaring sapi lan jaring padang rumput, permukaan cincin gelombang galvanis, bagean liyane nggunakake aplikasi anti-karat anti karat, bisa adaptasi karo lingkungan kerja sing keras, umur layanan bisa tekan 20 taun
3. Struktur sing gampang, gampang dijaga, periode konstruksi sing sithik, ukuran cilik lan bobot entheng

Aplikasi:
Ing pambangunan padang rumput ing wilayah pangonan, uga bisa dibangun suket ing saubengé, lan angonan bisa ditindakake ing titik sing ditemtokake lan dipérang dadi kurungan. Kanggo nggampangake panggunaan sumber daya rumput sing direncanakake, kanthi efektif ningkatake tingkat pemanfaatan lan efisiensi suket ing suket, nyegah kerusakan padang rumput, lan nglindhungi lingkungan alam. Ing wektu sing padha, uga ditrapake kanggo nggawe peternakan kulawarga lan pertahanan tapel wates, pagar wates lahan pertanian, nursery alas, penutupan gunung kanggo budidaya alas, isolasi wilayah wisata lan wilayah mburu, isolasi lan pangopènan situs konstruksi, lsp.

Pengepakan & Pengiriman
Pelabuhan FOB: Tianjin
Wektu Utama: 15 ~ 30 dina
Paket: a. Ing gulung
b. Ing palet
Pembayaran & pangiriman
Cara Pembayaran: T / T, Advance TT, Paypal Etc.

Kita fokus ing lapangan iki pirang-pirang taun. Sampel diwenehake lan pesenan nyoba cilik bisa ditampa. Regane cukup lan tetep kualitas kanggo saben klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk