Jaring kawat las PVC Coating

Katrangan singkat:

Jeneng: Lapisan kawat las PVC
Bahan: Kawat baja karbon rendah sing berkualitas, kawat dilapisi pvc
Perawatan lumahing: dilapisi PVC


Detail Produk

Tag Produk

Jaring las plastik sing dilapisi PVC digawe saka PVC utawa PE, bubuk PP dilapisi perawatan vulkanisasi sawise elektroplating lan welding kawat plating panas.

Kanthi resistensi asam lan alkali, tahan tuwa, tanpa fad, resistensi uv, permukaan sing alus, katon apik lan ciri tahan lama.

Jaring las plastik sing dilapisi PVC umume digunakake kanggo rak supermarket, dekorasi njero ruangan lan ruangan, anakan unggas, pager kembang lan kayu, ruangan sing digunakake kanggo villa, isolasi tembok omah, transportasi, industri perlindungan mekanik, lsp.

Werna sing kasedhiya kanggo bolong kawat gandheng PVC: warna ijo, biru, putih, ireng utawa liyane miturut panjaluk pelanggan.

Plastik kawat gandheng plastik dilapisi plastik milih kabel utawa kawat besi galvanis, liwat proses mesin presisi las otomatis sawise dibentuk, sawise adhem (plating) utawa plating dip panas, banjur PVC utawa PE, bubuk PP kanthi ngolah vulkanisasi, nutupi permukaan plastik plastik sing dilapisi kayata passivation permukaan, perawatan plastisitas, sing nduweni adhesi sing kuat, lan warna cahya, lan liya-liyane. Iki kebak bolong warna vitalitas, digunakake ing pameran, rak-rak conto, lsp.

Rincian produk:
Bukaan: 1/4 '' bolongan nganti 2 '' bolongan
Diameter kawat: Saka 16g nganti 25g
Durasi: 5m, 10m, 25m utawa gumantung karo pitakon.
Jembar: saka 0,5m nganti 1.8m
Fitur: Tahan korosi & awet
Instalasi sing gampang
Kualitas bantalan sing apik
Lumahing Gamelan
Aplikasi sing apik: pagar kebon, perlindungan tanaman, perlindungan wit, pager kewan.

Kauntungan produk:
Nggunakake umur panjang sing trep, umur perlindungan sing dhuwur, ngirit biaya transportasi, keluwesan sing apik.
3.4 Pengepakan & Pengiriman
Pelabuhan FOB: Tianjin
Wektu Utama: 15 ~ 30 dina
Paket: a. Saben gulung nyusut dibungkus
b. saben gulung nyusut dibungkus karo kertas bukti banyu
C. saben gulung nyusut dibungkus banjur ing karton utawa palet
3.5 Pembayaran & pangiriman
Cara Pembayaran: T / T, Advance TT, Paypal Etc.

Kita fokus ing lapangan iki pirang-pirang taun. Sampel diwenehake lan pesenan nyoba cilik bisa ditampa. Regane cukup lan tetep kualitas kanggo saben klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita