Bolong kawat las galvanis

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Mesh kawat las galvanis
Bahan: Kawat karbon kurang bermutu
Perawatan permukaan: Galvanis & galvanis listrik dicelup panas


Detail Produk

Tag Produk

Bolong kawat gandheng galvanis digawe saka kawat wesi karbon rendah berkualitas tinggi. Sawise welding spot lan mbentuk kanthi peralatan mekanik sing akurat lan akurat kanthi otomatis, perawatan permukaan proses mencelup seng digunakake. Produksi standar Inggris biasa ngasilake permukaan bolong sing lancar lan apik, struktur sing solid lan rata, lan kinerja umume sing apik.

Jaring kawat gandheng galvanis dipérang dadi rong jinis: galvanis listrik lan galvanis panas. Sampeyan bisa milih galvanis dicelup panas sawise welding utawa panas dicelup galvanis sadurunge welding. Yen sampeyan butuh wektu anti-karat utawa digunakake ing njaba, aku saranake sampeyan milih sing panas dicelup galvanis.

Kita bisa nyedhiyakake rong gaya: gulung bolong gandheng gandheng lan panel bolong kabel gandheng.

rincian produk
Ukuran bolong: 1/4 '', 3/8 '', 1/2 '', 5/8 '', 3/4 '', 1 '', 2 '' lsp.
Diameter kabel: BWG16 ~ BWG25
Dawa: 5m, 10m, 25m, 30m, 45m lsp.
Jembar: 0.m ~ 1.5m
Fitur: ramah lingkungan, gampang dibayangke, dawa nggunakake urip, permukaan sing rata lan alus.

Aplikasi:
Bolong kawat las biasane digunakake ing industri, pertanian, konstruksi, transportasi, pertambangan lan industri liyane. Kayane mesin, kandhang kewan lan kewan, pager kembang lan kayu, penjaga jendhela, pager passageways, kandhang unggas, kranjang endhog lan kranjang panganan ing omah lan kantor, kranjang kertas lan dekorasi

Pengepakan & Pengiriman
Pelabuhan FOB: Tianjin
Wektu Utama: 15 ~ 30 dina
Paket: a. Ing gulung, dibungkus nganggo kertas bukti banyu utawa bungkus cilik
b. Ing palet
3.5 Pembayaran & pangiriman
Cara Pembayaran: T / T, Advance TT, Paypal Etc.

Kita fokus ing lapangan iki pirang-pirang taun lan akeh pengalaman ing wire mesh lan pagar logam. Kabeh produk digawe saka bahan berkualitas tinggi. Pabrik material ana ing cedhak pabrik. Sampel diwenehake lan pesenan nyoba cilik bisa ditampa sawise konfirmasi. Rega regane cukup. Kita pengin njaga kualitas kanggo saben klien saka saindenging jagad.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk